Reikihoito kotisivu

Reikihoito logo

Reiki Finland

Mikä Reikihoito on?

Reiki     Reiki Magyar Reikihoito Unkari  Reiki Finland Reikihoito Pääsivu   Reiki Do Reikihoito Englanti

Energiahoito

Tieto Reikihoidosta puhelin: 040-5291937

Kaukohoito - Reikihieronta - Kotienkäynti

Hoitoalueet: Helsinki, Vantaa ja Espoo

Reikihoito on alternatiivi hoito mikä sielu kautta vaikutta koko ihminen energia vartalossa!

Usui Reikihoito henkilö se kenellä fysikaalinen opetus linja ja yhteys Dr. Mikao Usui Reiki. Tarkista onko todella hoitajalla Mikao Usui Reiki linja eli valaistuneet henkilö energia! Varo muu Reiki huijaus vihkimys antaa eri energia!

Reikihoito

Parantaa sielusi! Reiki-hoitaja suuri kokemuksilla saa hyvä tuloksia. Suomessa tunnetumpi korkea tasoinen energiakonsentraatio ja hoitotekniikka. Hyvä tulokset saavutettu migreeni (virallisenerikoislääkäri valvottu migreenihoito), työstressi, naisten kuukautiskivut, shokki tilanne rehabilitaatiossa, operaatiojälkeen rehabilitaatio, munuaisen vajaatoiminnassa, migreenikivut, virallisenerikoislääkäri valvottu diabetes yksi ja kaksi sokeritautitasoituksissa vaikutus, alkoholiongelmassa, jalkapohjan kivut, unettomuus, negatiivinen näön parantamista ja viimeinen stadiuumissa oleva syöpäkivun vähentämissä virallisenerikoislääkäri valvottu syöpähoito.  Reiki symboli, Reiki mantra ja keskittymisentekniikka takaa Reiki-hoidonlaadut!  Kaukohoito mahdollisuus antaa isoisällä ja isoäidillekin, voit kokeile Reiki energia hoidot. Mahdollista myös asiassa vähän uskovaisille reallinen ajassa lähetetty energia hoito! 

Mikao Usui Reiki oma Reikihoito järjestelmä mikä parantaa sielusi! Yksinkertainen ja tehokas Reikihoito systeemi. Vaikka Scythian = Hun = Unkarilainen Buddha * ja Partus = Hun Jeesus ovat parantaneet ihmisiä, mutta toimivalinja heidän jälkeensä harvoin jäänyt mihinkään historiaan. Jumala kieli unkari vanha kieli. Meillä on onnea, kun kova työt tehnyt Tri. Mikao Usui on saavuttanut se valaistumisen ja tuonut Reikihoidot nykypäivä käytöksi tämä ainutlaatuinen Reikihoito eli sieluhoito järjestelmä!

* oikeasti Buddha sanotan Budaksi! Buda kun kaupunki nimi Buda + Pest nykyisin Budapest! Budapest nimille yritettiin päitä Buda nimitys mikä oli kuningas kaupunki nimi saanut Hun valaistunut prinssi nimiltä Buda.

 

Englannissa Reikihoito

 on joo hyväksytty myös sairaalla apuhoito järjestelmäksi!

Reiki hieronta

Parannus on kristillisessä terminologiassa hoitohenkilön ja Jumalan toimintaa, joka kuuluu osana yksilön muuttumiseen Jumalalle otolliseksi.

Reikihoito yhteystieto

120227/O/H/GSTA

 

 

 

 

 

 

 

Migreenihoito värinen kukka

Mikä Reikihoito on?
Chakra energiahoito pisteet
Reiki kurssi
Tarjous Reiki kurssista
Mikä Reikihoito on?
Reikihoito kysymykset
Migreenihoito käsiasennot
Reikihoito FAQ
Maailmanloppu Raamatussa
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Migreenihoito värinen kukka
 
 
 
 
 
  Reikihoito sivu
   
   
   
   
 

 

 

Copyright  Mikä Reikihoito on?  Attila Kupi  Helsinki Vantaa Finland - Helsinki

Helsinki | Vantaa | Reiki hieronta |

Reiki > Reikihoito koulu > Reikihoito Hungary - Magyar - Unkari > Reikihoito Pääsivu > Reikihoito Englanti