Reikihoito kotisivu

Yksi Jumala logo

Reiki Finland

Maailmanloppu Raamatussa

Reiki     Reiki Magyar Reikihoito Unkari  Reiki Finland Reikihoito Pääsivu   Reiki Do Reikihoito Englanti

Jumala silmä luonossa

Tieto Reiki puhelin: 040-5291937

Matteuksen Raamattu

(Attila lisäys ja unohdin sano uusi Raamattu ymmärrys kieli tai koodi on unkari, myös Egyptin hieroglyfit. Toki jos alkupäreinen Jeesus opetus halua nykyisin kuule kanatta oppi unkari kieltä siinä ovat opettajat!)

666 UN the Beast I do not care group

666 UN the Beast I do not care group and just smile = Asia ei kiinnosta ryhmä

business as usual = Raha ja valtaa on tärkeämpi kun ihmiset ja hymy

Raamattu väärä profeetat 666 Jeesus puheessa

Esim 666 = hat halom = Hatalom = suomeksi Valta, mikä tuho kaikkia. Onpas vahinko 666 on UN = YK Yhdistyneet kansakunnat numero vahingossa juuri 6 päättäjä ja juuri 66 peruslaki, voi voi 666. Mikä yhtä sattuma jos magia ei oli tärkeä Heillä miksi ei 65 laki tai 67 laki? Toki kun länsi maa sota tuki aiheutti alue köyhyys ainakin saavat jotain veromaksaja tukenut ruoka. Sama aika iso yhtiöt ei tarvitse maksa penikään, esim. Afrikka kaivos ja öljy yritykset. Kuka huomannut 20 vuotta helpompi valmista ruoka ja kaikki tavarat, silti elämä taso tippuu, voi, voi!

Kuvassa Universumi ensimmäinen aika pyöreys. Jeesus sydän. Eli siksi ei ole sinun kaulassa oleva medaljonki oikea sydän näköinen. Varmaan tämä yksinkertainen selitys opetettu kaikille tai ei. No sitten ketkä opettavat Raamattu? Lataa unkarikielinen Arvisura  Arvisura 1 könyv doc.  Arvisura 2 könyv doc. Miksi nämä unkarilaiset tietävät Raamatusta kaikki selitykset, kumma. Kuva alkuperä: Terembura Magazin Kisfaludy György Hun head priest Valaistunut opettaja

Jeesus Partus Prinssi

Matteuksen Raamattu osa 7  1933/38 (R1933)

15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia. ( Väärä profeetat hyvä ja jumala nimissä aloittivat sota, Jeesus nimissä parantava henkilöt ketkä haluavat anna kaikki omaisuus heillä kun et se enää tarvitset!)

16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita? (Heidän politiikka tuo vain stressi ja tuho kaikille, mutta he rikastuvat ja saavat isompi valtaa)

17 Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä. (Myötätunto puutumista esim. voi se lemmikkieläin tärkeämpi, mutta ei kuka kiinnostaa vaikka tuhat lapsi tapatan demokratia nimissä. Jotkut selittivät he ovat arabit, korealaiset he ovat syntisiä sano kunnon kristinuskonto luuleva henkilö)

18 Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä. (Savutettiin se aika, että ei muuta kiinnosta kun voitto, lisä laki tyhjentää työntekijä taskut! Raamattu nimitti länsimaa työntekijät orjaksi niin se tiputtaa oma energia vero ja muu maksussa 90 % Työ arvosta. Mistä yksityis-pankit ja organisaatiot varastavat kohta eläke  rahatkin. Katso Kreeta ratkaisu veromaksaja maksaa pankki huijaukset, Euroraunio poliitikot ei tutkivat syylisiä! Onko tässä jotain mätä?)

Raamattu Bible biblia

19 Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen. (viittaus 7 sinetti avaamisen, Terembura avaamisen aurinko kunta ympäri. Terembura = Aurinko kunta aura)

20 Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään. (Pahasta puhu miten ihmiskunta savutti se häpeävätasot, että televisiossa näytetään kun yksi epäilty terroristi varteen kappaleeksi päivä päivältä räjähdetään 20 tai pari sata vieton lapsi ja vanhukset naiset.)

21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon. (Kun jokainen sielu yhteys toisille ja jumala osa, niin jokainen ihminen kipu myös Jumala kipu! Oma pelkosi ei ole selitys tappaa muuta. Ja vain se ensimmäinen Jumala poika voi avaa sinetti, se on meidän Universumi Henki kuka oli Jeesus! Se ensimmäinen aika pyöritys)

Loppu Matteuksen Raamattu

Teksti www.biblegateway.com Matteuksen 7 (Raamattu 1933/38)

 

Mitä Jeesus sano: Loppu ajassa tunnustatte ketkä seuraavat minun opetukseni, he parantavat ihmisiä, auttavat muulla ihmisille. He ovat minun oppilaani he näkevät jumalan valtakunta.

Pikku vinkki kuinka paljon kristillisenorganisaatio johtajalla ja porukalla on parantava voima? Tai ketkä tarkoitta tärkeämpinä saada vero kun auttaa muilla ihmisillä?

Väärä profeetat haluavat tappaa ihmisiä jumalan nimissä!

Reikihoito

Reikihoito yhteystieto

120227/O/H/GSTA

 

 

 

 

 

 

 

 

Maailmanloppu Raamatussa
Chakra energiahoito pisteet
Reiki kurssi
Tarjous Reiki kurssista
Mikä Reikihoito on?
Reikihoito kysymykset
Migreenihoito käsiasennot
Reikihoito FAQ
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
Migreenihoito värinen kukka
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
   
   
  Migreenihoito värinen kukka
   
   
   
  Reikihoito sivu
   
   
   
   
 

 

 

Helsinki | Vantaa | Reiki hieronta |

Reiki > Reikihoito koulu > Reikihoito Hungary - Magyar - Unkari > Reikihoito Pääsivu > Reikihoito Englanti

 

Copyright  Maailmanloppu Raamatussa  Attila Kupi  Helsinki Vantaa Finland - Helsinki